Продавець LEDBOX інтернет-магазин розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2136 відгуків
+380 (99) 744-76-16
+380 (97) 336-07-36
+380 (93) 170-21-03
вул.Тарасівська, 3 оф. 2-92, Харків, Україна
Компанія «ЛЕДБОКС»
Залишити відгук
Люстра Nowodvorski 6391 Viviane White, фото 2
Люстра Nowodvorski 6391 Viviane White, фото 2

Люстра Nowodvorski 6391 Viviane White

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Люстра Nowodvorski 6391 Viviane White

Люстра Nowodvorski VIVIANE 6391

Які люстри використовували наші предки? Круглі, звичайно. Протягом багатьох століть люстра являла собою металеве колесо з певною кількістю свічок. Така форма давала приємне розсіяне світло, дозволяла досягти бажаної атмосфери у приміщенні. Сучасна інтерпретація круглої люстри – модель Nowodvorski 6391 VIVIANE від відомого польського виробника.

Головною особливістю Nowodvorski 6391 VIVIANE є форма. Звичайно ж, тут немає свічок, та й стиль модерн дуже відрізняється від перших варіантів люстр в історії людства. Але завдяки універсальній геометричній формі, дизайну та кольоровій гамі, модель забезпечує комфортне освітлення та стильно доповнює інтер'єр. Поєднання металу та текстилю в оформленні виглядає легко та повітряно, особливо у білому кольорі. У колекції VIVIANE представлені ще варіанти з чорним і сірим абажуром. Для успішного декорування приміщення, врахуйте розміри люстри і висоту стель. Модель Nowodvorski 6391 VIVIANE легко впишеться як у сучасний інтер'єр, так і класичний. Вона добре поєднується з торшерами та настінними бра. Раціонально виглядає на комерційних об'єктах: ресторани, кафе, готелі. Висота моделі складає 24 см, а ширина – 50 см. А завдяки тому, що плафон має відкриту форму зверху, дає приємне розсіювання світла, яке добирається в кожен куточок кімнати. до стелі за допомогою монтажної планки. Такий тип кріплення підходить і для звичайних, і для стель натяжних. Єдине, перед встановленням натяжної стелі необхідно заздалегідь купити люстру і підготувати основу для кріплення монтажної планки. Купуючи люстру Nowodvorski 6391 VIVIANE, ви можете вибрати тип лампочок для освітлення приміщення. У цій моделі передбачено три цоколі E27 для встановлення ламп розжарювання або світлодіодних ламп на вибір. Лампочки не йдуть у комплекті постачання, проте правильно підібравши джерело освітлення, ви створите неповторну атмосферу затишку та тепла у своєму будинку.

Основні
ВиробникNowodvorski
Країна виробникПольща
Кількість джерел світла3
Лампочки в комплектіНі
КолірБілий
Колір плафонаБілий
Користувацькі характеристики
Висота (мм)240
Гарантійний термін (міс)12 міс
Діаметр (мм)500
Довжина (мм)500
Максимальна потужність лампи (Вт)60
Максимальна потужність світильника (Вт)180
Матеріал корпусуМетал
Матеріал плафонаТекстиль
Напруга мережі (В)220
Ступінь захисту, IPIP20
СтильУніверсальний
ТипСвітильник під лампу
Тип використовуваної лампиРозжарювання/Світлодіодна (LED)
Тип монтажуНакладної
Тип цоколяE27
Колір підставиХром
Ширина (мм)500
Код5903139639194
  • Ціна: 6 343 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner